KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “Huurrecht en Corona: de rechten en plichten van huurder en verhuurder”

Webinar “Huurrecht en Corona: de rechten en plichten van huurder en verhuurder”

Wat zijn de rechten en plichten van huurder en verhuurder tijdens de Corona crisis? In hoeverre is huurder verplicht de huur te betalen en aan de andere verplichtingen te voldoen? In hoeverre kan verhuurder nakoming van de verplichtingen van de huurder vorderen?

In hoeverre spelen gebrek, onvoorziene omstandigheden, overmacht, redelijkheid & billijkheid een rol? Houdt de huurder de exploitatieverplichting? En als de overheidsmaatregelen minder worden? Wat als huurder afgelopen jaren fors verdiend heeft en nu weigert te betalen?

Jurjan Adriaansens, huurrecht advocaat bij TomLow Advocaten behandelt in ruim 60 minuten gestructureerd de opties die huurder en verhuurder hebben. Schrijf u nú in!

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt

Duur: 1 uur

Sprekers

  • mr. Jurjan Adriaansens

    Advocaat bij Tomlow. Jurjan is een specialist op het gebied van het commerciële vastgoedrecht. Hij heeft veel ervaring met huurrecht bedrijfsruimte, kleine en grote vastgoedtransacties en vastgoedrecht in het algemeen. Jurjan treedt voornamelijk op voor commerciële vastgoedpartijen, zoals retailers, kantoorhuurders en vastgoedeigenaren. Jurjan is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Daarnaast doceert Jurjan regelmatig voor makelaarsverenigingen.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling