KiesUwCursus
€ 89,00 (excl. btw)
Home Cursussen Webinar “Het UBO Register in de Praktijk”

Webinar “Het UBO Register in de Praktijk”

Voor een ieder die jaarlijks aan de beroepsgroep verplichting moet voldoen om zich te updaten over de UBO/WWFT (via een cursus of webinar)

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar!

Een uur lang herkenbare UBO praktijkcases! Het UBO Register treedt dit jaar in werking, waarschijnlijk nog voor de zomer. Waar krijgt u als advocaat of notaris mee te maken? Wie wordt UBO bij complexe entiteiten? Wat zijn de uitzonderingen? Veel complexe vragen die Jan Willem Schenk u aan de hand van praktijkcases tijdens dit webinar uitlegt. Schrijf u snel in en u bent in 1 uur weer helemaal op de hoogte!

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Programma

Duur: 1 uur

U kunt de opname bekijken waar en wanneer u wilt.

Sprekers

  • Mr. Jan Willem Schenk

    Mr. Jan Willem Schenk is notaris bij HVK Stevens. Hij is specialist in de ondernemingsrechtpraktijk met focus op de transactiefondsen en private equity, alsmede de voormalige Nederlandse Antillen (Aruba, Curaçao, Sint Maarten en BES). Tevens is Jan Willem hoofdredacteur van de Lexlumen Flexmodellen database voor de Ondernemingsrecht Praktijk.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling