KiesUwCursus
€ 100,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar Financiering, Zekerheden & Insolventie – Verrekening

Webinar Financiering, Zekerheden & Insolventie – Verrekening

In één uur op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van verrekening

De vraag of een schuldenaar jegens zijn schuldeiser kan verrekenen, is van groot praktisch belang. Dat geldt vooral indien zijn schuldeiser in betalingsonmacht verkeert en de schuldenaar juist door verrekening eenzijdig betaling kan afdwingen van zijn vordering. In dit webinar leert u hoe u vaststelt of er in een concreet geval een verrekeningsbevoegdheid. Bijzondere aandacht gaat uit naar verrekening rondom faillissement en het girale betalingsverkeer.

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door Cedeo en de Nederlandse Orde van Advocaten.

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar terugkijken waar en wanneer u wilt

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar 

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Prof. mr. B.A. Schuijling

    Directeur OO&R, Radboud Universiteit

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling