console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Echtscheidingserfrecht – april 2020

Webinar Echtscheidingserfrecht – april 2020

Info

Freek Schols over Echtscheidingserfrecht: een must voor juristen in de familierechtpraktijk

Op het snijvlak van het levensverzekeringsrecht, het alimentatierecht en het huwelijksvermogensrecht met het erfrecht bespreekt Freek Schols diverse aandachtspunten ‘ter zake des doods’ voor de echtscheidingsadvocaat, erfrechtadvocaat en vanzelfsprekend de notaris. Er is onder meer aandacht voor het echtscheidingstestament, de (vergeten) polis van levensverzekering en regelingen werkend bij overlijden in scheidingsconvenanten. Enkele trefwoorden: Boek 1-bewind versus Boek 4-bewind, nooderfrecht, postume alimentatie, tweetrapsmaking, quasi-erfrecht, onterving, stiefkinderen, herroeping, uitleg polis, fiscaal, etc. Kortom een must voor degenen die in de familierechtpraktijk werkzaam zijn.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Boek 1-bewind versus Boek 4-bewind
  • Nooderfrecht
  • Onterving
  • Postume alimentatie
  • Stiefkinderen

Dit webinar is opgenomen in april 2020

CPO webinarbundel
Programma"

Programma

U kunt dit webinar terugkijken waar en wanneer u wilt

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Persoon

Sprekers

  • Prof. mr. Freek Schols

    hoogleraar Privaatrecht Radboud Universiteit

Review

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling