KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar DMA, Wet inzage Digitale Markten

Webinar DMA, Wet inzage Digitale Markten

Wet inzake Digitale Markten; wat zijn de verplichtingen en verboden?

De Europese Commissie diende op 15 december 2020 een voorstel in voor een ‘Wet inzake Digitale Markten’ of ‘Digital Markets Act’ (DMA). Het voorstel beoogt bij te dragen aan betwistbare en eerlijke digitale markten door het gedrag van bepaalde platformen of ‘poortwachters’ aan banden te leggen.

In het voorstel zijn verschillende verplichtingen en verboden voor deze ‘poortwachters’ neergelegd. Welke nieuwe regels zijn er in het voorstel opgenomen en wat betekent dit voor (digitale) ondernemingen? Binnen een uur bent u weer helemaal op de hoogte.

Opgenomen in: december 2021

Programma

U kunt dit webinar terugkijken op een zelfgekozen moment.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Prof. mr. Johan van de Gronden

    Hoogleraar Internationaal en Europees Recht

  • Mr. Belle Beems

    Promovendus

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling