console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 135,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar De zorgplichten van softwareleveranciers in het nieuwe Europese kooprecht – november 2019

Webinar De zorgplichten van softwareleveranciers in het nieuwe Europese kooprecht – november 2019

Info

De zorgplichten van softwareleveranciers, in het bijzonder in de nieuwe kooprichtlijn en de richtlijn digitale inhoud en digitale diensten

Op 20 mei 2019 heeft de Europese Unie twee nieuwe richtlijnen aangenomen: de ‘Nieuwe kooprichtlijn’ (2019/771) en de ‘Richtlijn digitale inhoud en digitale diensten’ (2019/770). Deze richtlijnen vernieuwen de Europese koopregels. De nieuwe richtlijnen maken het kooprecht geschikt voor de 21e eeuw. Zij bevatten regels over de koop van fysieke zaken met ‘embedded’ software, maar ook over de levering van digitale inhoud en digitale diensten. Zij eisen dat ook deze digitale producten voldoen aan de eisen van conformiteit. De richtlijnen roepen echter ook vragen op.

Dit webinar geeft in twee uur een overzicht van de zorgplichten van softwareleveranciers. Het gaat hierbij in het bijzonder in op de twee nieuwe richtlijnen, maar bespreekt ook wanneer deze richtlijnen niet van toepassing zijn en welke zorgplichten softwareleveranciers in die gevallen hebben. De webinar gaat daarnaast in op de verschillende vragen die de nieuwe Europese regels oproepen.

U kunt het webinar live op 7 november bekijken, of op een moment dat het u schikt.

Thema’s die onder meer aan bod komen

  • De Nieuwe kooprichtlijn en de Richtlijn digitale inhoud en digitale diensten.
  • Het toepassingsbereik van de nieuwe richtlijnen.
  • De zorgplichten van softwareleveranciers onder de nieuwe richtlijnen.
  • De verschillen tussen het huidige recht en de nieuwe richtlijnen.
  • De zorgplichten van de softwareleverancier in de gevallen dat de nieuwe richtlijnen niet van toepassing zijn.

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door Cedeo en de Nederlandse Orde van Advocaten.

CPO webinarbundel
Programma"

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Persoon

Sprekers

  • mr. dr. Pieter Wolters

    Radboud Universiteit

Review

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling