KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Covid-19 en het vreemdelingenrecht

Webinar Covid-19 en het vreemdelingenrecht

In twee uur op de hoogte van de gevolgen van het coronavirus voor het vreemdelingenrecht en het vrij verkeer

In dit webinar bespreekt de docent de gevolgen van het coronavirus voor het reguliere vreemdelingenrecht en het vrij verkeer. De Europese Commissie heeft een inreisverbod afgekondigd, waarmee alleen essentieel reizen nog is toegestaan. Ook Nederland zelf heeft ambassades overzees gesloten waardoor de benodigde visa niet meer kunnen worden opgehaald of aangevraagd en mensen niet kunnen inreizen. Het spiegelbeeld is ook aan de orde: mensen die al in Nederland waren en nu niet meer terug kunnen.

Tot slot zal de docent kort ingaan op de betekenis van de NOW en de diverse financiële steunmaatregelen voor in Nederland verblijvende vreemdelingen die werkzaam zijn als zelfstandige.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Vrij verkeer van Unieburgers
  • Inreisverbod
  • Reguliere verblijfsvergunningen
  • NOW
CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt

Duur:  1 uur

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar 

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Sprekers

  • Mr. Thomas van Houwelingen

    advocaat Everaert advocaten

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling