KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “Certificering: nieuwe ontwikkelingen rondom de Flex BV, de (Nieuwe Wet) Bestuur & Toezicht en recente jurisprudentie”

Webinar “Certificering: nieuwe ontwikkelingen rondom de Flex BV, de (Nieuwe Wet) Bestuur & Toezicht en recente jurisprudentie”

In één uur antwoord op de belangrijkste vraagstukken rondom certificering! 

U krijgt van notaris Arnaud Wilod Versprille in 60 minuten een aantal nieuwe ontwikkelingen van certificering rondom de Flex BV, de (Nieuwe Wet) Bestuur & Toezicht en recente jurisprudentie. Ook krijgt u kort een basisintroductie om uw kennis over certificering weer op te frissen.

In één uur antwoord op de belangrijkste vraagstukken rondom certificering!

Programma

Duur: 1 uur

U kunt de opname bekijken waar en wanneer u wilt.

Sprekers

  • mr. Arnaud Wilod Versprille

    Mr. Arnaud Wilod Versprille is notaris bij Olenz Notarissen in Veenendaal, oud lid van de Gecombineerde Commissie Vennootschapsrecht van de KNB en de NOvA en Redacteur van 'Rechtspraak Notariaat'. Tevens is Arnaud lid van de modellencommissie Ondernemingsrecht van de KNB, docent en lid van de begeleidingscommissie van de Notariële Specialisatieopleiding Ondernemingsrecht én tot slot wetenschappelijk adviseur van de redactie van de Lexlumen Flexmodellen.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling