KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Wwft, juni 2021

Webinar Actualiteiten Wwft, juni 2021

Is uw kennis van de Wwft up-to-date?

In dit webinar bespreekt Birgit Snijder-Kuipers de laatste ontwikkelingen rond de Wwft en het UBO-register. Na afloop bent u weer helemaal op de hoogte.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • UBO-register voor rechtspersonen en ondernemingen
  • UBO-register voor trusts en fondsen voor gemene rekening
  • Nieuwe en komende wetgeving, zoals Wet plan van aanpak witwassen
  • Leidraden van toezichthouders
  • De belangrijkste aandachtspunten bij cliëntidentificatie, waaronder risico-analyse en onderzoek naar herkomst van de middelen
  • Herkennen van ongebruikelijke transacties

U kunt dit webinar terugkijken op een zelfgekozen moment.

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar terugkijken op een zelf gekozen moment. Dit webinar is opgenomen op 9 juni 2021.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers

    kandidaat-notaris De Brauw Blackstone Westbroek, universitair docent notarieel recht Rijksuniversiteit Groningen en fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling