KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten WWFT en UBO (registers)

Webinar Actualiteiten WWFT en UBO (registers)

In dit webinar brengt prof. mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers u in een uur op de hoogte van de ontwikkelingen in 2023 met betrekking tot de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) met uiteraard aandacht voor de twee UBO registers. Dit webinar is voor advocaten en notarissen (1 PO/PE). Notarissen krijgen hier 1 PE Ethiek voor.

De WWFT vraagt van u om uw cliënten te identificeren, uw dossier te monitoren en ongebruikelijke transacties te melden bij de FIU-Nederland. Advocaten kunnen cliënten behulpzaam zijn bij inschrijvingen in het UBO register, bijvoorbeeld als zij betrokken zijn bij het adviseren van een rechtspersoon of personenvennootschap. Notarissen zullen bij eerste inschrijving van een rechtspersoon meteen de UBO’s moeten inschrijven om een KVK nummer te kunnen ontvangen.  De rol van de advocaat en de notaris komt expliciet aan de orde met tips voor uw praktijk.

Programma

Duur: 1 uur

Sprekers

  • mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers

    Kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling