KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Wwft – maart 2024

Webinar Actualiteiten Wwft – maart 2024

Is uw kennis van de Wwft up-to-date?

In dit webinar bespreekt Birgit Snijder-Kuipers de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de UBO-registers. U krijgt een overzicht van onder meer de belangrijkste recente jurisprudentie en relevante publicaties. Na afloop bent u weer helemaal op de hoogte.

Dit webinar bekijkt u live op 27 maart 2024 van 09.30 tot 11.40 uur. Of u kiest na deze datum zelf een moment om het webinar terug te kijken. Het webinar blijft drie maanden online beschikbaar.

Doelgroep: Advocaten, (toegevoegd en kandidaat-)notarissen, belastingadviseurs, accountants, banken en andere Wwft-instellingen.

Dit webinar is tot drie maanden na de opnamedatum online beschikbaar.

Programma

Dit webinar kunt u bekijken op een zelfgekozen moment

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Sprekers

  • Prof. mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers

    Hoogleraar Corporate Compliance and Anti-Money Laundering Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit en kandidaat-notaris De Brauw Blackstone Westbroek

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling