KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Omgeving & Vastgoed – Ruimtelijke ordening

Webinar Actualiteiten Omgeving & Vastgoed – Ruimtelijke ordening

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Omgeving en vastgoed

U wordt door de docent bijgepraat over onder andere het gebied van ruimtelijke ordening.

Het webinar wordt live opgenomen op 18 juni 2019 (11.00 – 13:10 uur). U kunt het webinar live volgen of na 18 juni 2019 terugkijken op een moment dat het u schikt.

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Omgeving en vastgoed.

Mr. dr. Daan Korsse (advocaat Van der Feltz advocaten) zal tijdens het webinar op 18 juni 2019 ingaan op de systematiek van het ruimtelijke-ordeningsrecht. Daarbij besteedt hij aandacht aan de inhoud van de bestemmingsplanregeling, de procedurele bepalingen over de vaststelling van een bestemmingsplan en de wisselwerking van ruimtelijk beleid op verschillende overheidsniveaus. In de tweede helft van het webinar wordt aandacht besteed aan enkele actualiteiten, waaronder de toekomst van de ruimtelijke ordening onder de Omgevingswet.

CPO webinarbundel

Programma

18 juni 2019:

11.00 – 12.00 uur Blok 1
12.00 – 12.10 uur Pauze
12.10 – 13.10 uur Blok 2

Of na 18 juni 2019, op een moment dat het u goed schikt.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. D. Korsse

    advocaat Van der Feltz advocaten

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling