KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten FZ&I – Eigendomsvoorbehoud II

Webinar Actualiteiten FZ&I – Eigendomsvoorbehoud II

Dit webinar vormt deel II van een tweedelig webinar over het eigendomsvoorbehoud. In dit deel wordt toegespitst op de problematiek van verpanding van voorwaardelijke eigendom. Daarbij wordt onder andere ingegaan op de aandachtspunten bij de vestiging van een pandrecht op een voorwaardelijk eigendomsrecht en de verschillende wijzen waarop de executie kan plaatsvinden. Eveneens komt aan bod welke gevolgen de uitoefening van het eigendomsvoorbehoud heeft voor het pandrecht op het voorwaardelijk eigendomsrecht en de (mogelijke) conflicten die daarbij tussen leverancier, pandhouder en curator kunnen ontstaan.

Bekijk deel I via onderstaande link:

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Emil Verheul

    Universitair docent bij Rijksuniversiteit Groningen | Wetenschappelijk medewerker bij Wijn & Stael

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling