KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Financiering, Zekerheden & Insolventie – Verrekening, actio Pauliana, uitwinning, eigendomsvoorbehoud

Webinar Actualiteiten Financiering, Zekerheden & Insolventie – Verrekening, actio Pauliana, uitwinning, eigendomsvoorbehoud

In een uur op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van Financiering, Zekerheden en Insolventie.

Wilt u uw kennis van het insolventie-, financierings- en zekerheidsrecht opfrissen? Met dit webinar bent u in een uur tijd weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze rechtsgebieden. Tijdens dit webinar ligt de nadruk op de jurisprudentie van de afgelopen 6 maanden.

Thema’s die aan bod komen:
  • Verrekening
  • Pauliana en verrekening
  • Uitwinning pandrecht
  • Uitwinning en omzetbelasting
  • Eigendomsvoorbehoud en subrogatie
  • Eigendomsvoorbehoud en inbreuk door de curator

Het webinar wordt live opgenomen op 22 oktober 2019 (14:15 – 15:15 uur). U kunt het webinar live volgen of na 22 oktober 2019 terugkijken op een moment dat het u schikt. Wilt u deelnemen aan de liveopnames van drie FZI-webinars? Klik dan hier.

Dit webinar maakt deel uit van de webinarreeks Financiering, Zekerheden en Insolventie. Wilt u deelnemen aan de hele webinarreeks? Klik dan op onderstaande knop:

Programma

Datum en tijd: 22 oktober 2019 van 13:00 uur – 14:00 uur.

Of na 22 oktober, te volgen wanneer het u goed schikt.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Prof. mr. N.E.D. Faber

    Hoogleraar Burgerlijk recht en adviseur van het dagelijks bestuur Onderzoekscentrum Onderneming & Recht, Radboud Universiteit en Senior Advisor Clifford Chance, Amsterdam

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling