KiesUwCursus
€ 135,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht – maart 2019

Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht – maart 2019

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het Familievermogensrecht en Erfrecht

Volg de docent in dit webinar op zijn reis door de advocatuurlijke en notariële praktijk van alle dag op het gebied van het familievermogensrecht en het erfrecht.

Aan de hand van de actualiteit laat hij zijn juridisch licht schijnen op voor de praktijk belangrijke leerstukken. Hij bespreekt recente jurisprudentie over het afstammingsrecht, het erfrecht, het personen- en familierecht, en het relatievermogensrecht. Ook staat hij stil bij recente literatuur en wetgeving.

De docent geeft u praktische tips om veel gemaakte fouten te voorkomen en waarmee u uw adviezen aan kunt scherpen.

Het webinar wordt live opgenomen op 20 maart 2019 (10.00 – 12:10 uur). U kunt het webinar live volgen of na 20 maart 2019 terugkijken op een moment dat het u schikt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Afstammingsrecht
  • Erfrecht
  • Personen- en familierecht
  • Relatievermogensrecht
CPO webinarbundel

Programma

20 maart 2019 van 10:00 – 12:10 uur.

Of na 20 maart 2019, op een door u gekozen moment.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Frank Hoens

    docent Notarieel Recht, Radboud Universiteit

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling