KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht

Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het familievermogensrecht en erfrecht

Volg de docenten Lucienne van der Geld en Freek Schols in dit webinar op hun reis door de advocatuurlijke en notariële praktijk van alledag op het gebied van het familievermogensrecht en het erfrecht.

Aan de hand van de actualiteit laten zij hun juridisch licht schijnen op voor de praktijk belangrijke leerstukken. Ze bespreken recente jurisprudentie over het erfrecht en het relatievermogensrecht. Ook staan ze stil bij recente literatuur en wetgeving. De docenten geven u praktische tips waarmee u uw adviezen aan kunt scherpen.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Afstammingsrecht
  • Erfrecht
  • Personen- en familierecht
  • Relatievermogensrecht

Programma

Datum en tijd: 9 november 2022 van 15:30 uur – 17:45 uur | of na 9 november 2022 op een zelfgekozen moment

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

 

Sprekers

  • Mr. Lucienne van der Geld

    Verbonden docent Centrum voor Notarieel Recht, Radboud Universiteit, directeur Netwerk Notarissen en raadsheer plvv bij het Gerechtshof Den Haag

  • Prof. mr. Freek Schols

    Hoogleraar Privaatrecht Radboud Universiteit

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling