KiesUwCursus
€ 135,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – september 2020

Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – september 2020

De invloed van de coronacrisis op het burgerlijk recht: is uw kennis up-to-date?

In dit webinar bespreekt de docent de ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk recht: praktijkgericht en actueel. Hij gaat daarbij in het bijzonder in op kwesties op het gebied van het contractenrecht en het aansprakelijkheidsrecht, met daarbij het schadevergoedingsrecht.

Specifieke aandacht besteedt hij aan de invloed van de coronapandemie op bestaande overeenkomsten. Is bijvoorbeeld een beroep op overmacht of onvoorziene omstandigheden mogelijk? Of kan de overeenkomst worden ontbonden? Ook behandelt hij de wijze van schadeberekening en verjaringsaspecten.

De docent bespreekt de actualiteiten zoveel mogelijk aan de hand van de meest recente jurisprudentie van de Hoge Raad.

Na het volgen van het webinar bent u volledig op de hoogte van de actualiteiten in het burgerlijk recht en de invloed van de coronacrisis op het burgerlijk recht.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Contractenrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht, inclusief schadevergoedingsrecht
  • De invloed van de coronapandemie op bestaande overeenkomsten

Doelgroep

Advocaten

CPO webinarbundel

Programma

Datum: 2 september 2020 | 10.00 tot 12.10 uur

Of later op een zelfgekozen moment terug te kijken.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. dr. René Klomp

    Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling