KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – maart 2022

Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – maart 2022

Burgerlijk recht: ontwikkelingen die u beslist niet mag missen

Wilt u uw kennis van het burgerlijk recht opfrissen? Met dit webinar bent u in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied. U krijgt een overzicht van de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties.

René Klomp verzorgt drie keer per jaar dit actualiteitenwebinar. Het eerstvolgende webinar kijkt u live op 14 september 2022 van 10.00 uur tot 12.10 uur. Of kies na datum zelf een moment om het webinar terug te kijken.

Programma

Datum en tijd: 30 maart 2022 van 10.00 uur tot 12.10 uur | of na 30 maart 2022 op een zelfgekozen moment

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar 

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. dr. René Klomp

    Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling