KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – december 2024

Webinar Actualiteiten Burgerlijk recht – december 2024

Burgerlijk recht: ontwikkelingen die u beslist niet mag missen

Over dit webinar

Wilt u uw kennis van het burgerlijk recht opfrissen? Met dit webinar bent u in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied. U krijgt een overzicht van de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties.

Voor wie?

Advocaten

Programma

Datum en tijd: 4 december 2024, van 14.00 uur – 16.00 uur | of na 4 december 2024 op een zelfgekozen moment

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Sprekers

  • Mr. dr. René Klomp

    René Klomp is juridisch adviseur, raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam, NAI-arbiter en docent Burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is hoofdredacteur van de Groene Serie Verbintenissenrecht, redacteur van Overeenkomst in de rechtspraktijk (ORP) en lid van de Boekenraad van Ars Aequi Libri. Tevens is Klomp hoofddocent Burgerlijk recht bij de Beroepsopleiding Advocatuur. Voor het CPO verzorgt hij cursussen en webinars over verbintenissenrecht en procesrecht.

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling