KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Burgerlijk procesrecht – december 2024

Webinar Actualiteiten Burgerlijk procesrecht – december 2024

Burgerlijk procesrecht: ontwikkelingen die u beslist niet mag missen 

Wilt u uw kennis van het burgerlijk recht opfrissen? Met dit webinar bent u in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied. U krijgt een overzicht van de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties. 

 René Klomp verzorgt drie keer per jaar dit actualiteitenwebinar. Dit webinar bekijkt u live op 4 december 2024 van 12.30 tot 13.30 uur. Of kies na deze datum zelf een moment om het webinar terug te kijken. 

Programma

Te bekijken op een zelfgekozen moment

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Sprekers

  • Mr. dr. René Klomp

    René Klomp is juridisch adviseur, raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam, NAI-arbiter en docent Burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is hoofdredacteur van de Groene Serie Verbintenissenrecht, redacteur van Overeenkomst in de rechtspraktijk (ORP) en lid van de Boekenraad van Ars Aequi Libri. Tevens is Klomp hoofddocent Burgerlijk recht bij de Beroepsopleiding Advocatuur. Voor het CPO verzorgt hij cursussen en webinars over verbintenissenrecht en procesrecht.

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling