KiesUwCursus
€ 69,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Bestuursrecht; Ontwikkelingen in de jurisprudentie, Omgevingsrecht, Vreemdelingenrecht en Sociaalzekerheidsrecht

Webinar Actualiteiten Bestuursrecht; Ontwikkelingen in de jurisprudentie, Omgevingsrecht, Vreemdelingenrecht en Sociaalzekerheidsrecht

In één uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het bestuursrecht

Actuele thema’s op het gebied van het Bestuursrecht: dat is waar het over gaat in dit webinar. Het webinar wordt live opgenomen op 13 april 2017 vanaf 11.00 uur. U kunt live kijken vanaf een zelfgekozen locatie. Uiteraard kunt u het webinar ook na 13 april bekijken op een zelf gekozen moment en locatie.

De nadruk ligt op de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, publicaties en nieuwsberichten op het terrein van het algemeen bestuursrecht. Daarnaast ook aandacht voor de belangrijkste ontwikkelingen op het terrein van het omgevingsrecht, het sociaalzekerheidsrecht en het vreemdelingenrecht.

CPO webinarbundel

Programma

Het webinar duurt 1 uur zonder pauze. Aansluitend beantwoordt u vijf online meerkeuzevragen voor het verkrijgen van het certificaat en vult u vervolgens een digitale evaluatie over het webinar in.

Wilt u na dit webinar meer verdieping over de behandelde onderwerpen dan kunt u zich ook aanmelden voor de cursus Actualiteiten Bestuursrecht op 11 mei 2017.

Sprekers

  • Mr. R.J. van Dam

    Hoofddocent recht Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling