KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht – juni 2020

Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht – juni 2020

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht

De Hoge Raad heeft de laatste maanden belanghebbende uitspraken gewezen die raken aan de kern van het arbeidsrecht. Het betreft de beschikkingen inzake Victoria en SIPOR. Deze beschikkingen borduren voort op eerdere uitspraken zoals Xella en Kolom. Hoe verhouden deze uitspraken zich tot elkaar, wat is hun effect op het systeem van het arbeidsrecht en wat kunt u hiermee in de praktijk? Deze vragen staan centraal in dit webinar. Binnen twee uur bent u weer helemaal up-to-date.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • De mogelijkheden en consequenties van een partiële beëindiging
  • De ondeelbaarheid van de arbeidsovereenkomst
  • De wijze van toetsen in de ontbindingsprocedure (ex nunc of ex tunc)

Doelgroep

Advocaten

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar terugkijken op een zelfgekozen moment.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Prof. mr. Femke Laagland

    hoogleraar Arbeidsrecht, in het bijzonder de Europeesrechtelijke aspecten daarvan, Radboud Universiteit

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling