console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Verdiepingscursus Arbeidsrecht

Verdiepingscursus Arbeidsrecht

Info

Tijdens deze interactieve cursus bespreekt een ervaren docent de onderwerpen gericht op de dagelijkse praktijk van de arbeidsrechtadvocaat. Hierbij staat centraal het ontslagrecht. Met de Wet werk en zekerheid (Wwz) is veel veranderd in de regels omtrent ontslag. Wanneer is er sprake van een voldragen ontslaggrond? Hoe vecht u een ontslag het beste aan?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De UWV- en ontbindingsprocedure
  • Ontslaggronden in de praktijk
  • Transitie- en billijke vergoeding
  • Hoger beroep en cassatie
  • Schikken onder de Wwz
  • Ontslag op staande voet en voorwaardelijke ontbinding
  • Strategische proceskeuzes

Verder biedt de cursus ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Kortom, na afloop van de cursus kunt u uw cliënt weer van actueel, gedegen en ter zake kundig advies voorzien.

Programma"

Programma

Datum: vrijdag 02 november 2018
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

De aangegeven prijs voor deze cursus is inclusief cursusmateriaal, lunch en consumpties.

Persoon

Sprekers

  • Mr. Dianne van Moerkerk

    studeerde in januari 2009 cum laude af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens heeft Dianne in 2014 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) cum laude afgerond. Zij is sinds mei 2009 werkzaam als advocaat bij Boontje Advocaten te Amsterdam. Boontje Advocaten richt zich, als het grootste nichekantoor in Nederland op dit gebied, uitsluitend op het arbeidsrecht. Binnen het arbeidsrecht is Dianne gespecialiseerd in ziekte en re-integratie. Zij geeft frequent cursussen op het gebied van arbeidsrecht en publiceert regelmatig over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Academia-e

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling