KiesUwCursus
Home Cursussen Update Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Update Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Wij praten u in een middag bij over de belangrijkste veranderingen die de Europese vervanger van de Wbp, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), met zich mee heeft gebracht. Over hoe u onder de AVG moet omgaan met persoonsgegevens, beveiliging en datalekken, en wanneer een functionaris gegevensbescherming verplicht is. De insteek van de training is praktijkgericht.

Na het volgen van deze training kunt u

  • De actuele stand van zaken rond de AVG duiden
  • Benoemen wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn sinds 25 mei 2018
  • Zich een beeld vormen van de focus 2020-2023 van de Autoriteit Persoonsgegevens

Doelgroep

Wo-juristen en advocaten

Programma

Datum en tijd: 17 november 2020, van 12:30 tot 17:15.

Sprekers

  • Jorden Bailey

    Jorden Bailey werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht maakt Jorden onderdeel uit van het privacyteam. Hij is gespecialiseerd in complexe juridische vraagstukken en het geven van praktische adviezen op het gebied van privacy. Jorden adviseert kleine organisaties, multinationals en alles wat daar tussenin zit. Ook is Jorden bij uitstek thuis in het adviseren over de inzet van biometrische technologieën, zoals gezichtsherkenning en is hij voor diverse organisaties aangesteld als Functionaris Gegevensbescherming. Naast het geven van praktische adviezen kan Jorden organisaties bijstaan bij het creëren van awareness op het vlak van privacy en helpt hij organisaties bij het maken van de vertaalslag van ingewikkelde juridische regels naar begrijpelijke taal en acties.

Editie(s)

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling