console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Transactionele Analyse

Transactionele Analyse

Info

TA (Transactionale Analyse) is een persoonlijkheidstheorie ten behoeve van persoonlijke groei en persoonlijke verandering. In deze trainingsdag helpen we je door middel van veel oefeningen zicht te krijgen op hoe die vragen voor jou spelen en wat je kan en wil veranderen om zo je werk als advocaat/mediator effectiever te maken.

De Transactionele Analyse is bekend van de ego-posities en de dramadriehoek, maar is echter een veel meer omvattende en belangrijke theorie in de psychologie. Het beantwoordt de vraag hoe je bent geworden wie je bent. En hoe dat zich in je werk vertaalt.

Het leert je waarom je iets steeds niet doet en wel wilt of wanneer je iets niet wilt en toch steeds weer doet. Kortom, wanneer je tegenwerking ervaart.

Programma"

Programma

Datum en tijd: dinsdag 5 oktober 2021, van 09:15 uur – 16:30 uur

09.00 – 9.15 uur           ontvangst
09.15 – 10.45 uur         deel I
10.45 – 11.00 uur         Pauze
11.00 – 12.30 uur         Deel II
12.30 – 13.15 uur         Lunch
13.15 – 14.45 uur         Deel III
14.45 – 15.00 uur         Pauze
15.00 – 16.30 uur         Deel IV

Persoon

Sprekers

  • mr. M. Berg

    Maud Berg (1967) studeerde in 1993 af in privaat- en strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Ze startte daarna als advocaat bij Bosselaar & Strengers te Utrecht waar ze zich specialiseerde in arbeidsrecht, familierecht en verbintenissenrecht. In 2001 volgde ze de postdoctorale mediation opleiding aan het ADR instituut; een jaar later startte ze samen met Maarten Bakker BINC. Maud volgde daarna diverse therapeutische opleidingen. Zij is onder meer gediplomeerd relatietherapeut. Ze is als trainer betrokken bij de opleiding van mediators bij het Amsterdamse ADR instituut. Daarnaast traint ze bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators advocaten, rechters en bedrijfsjuristen in conflictvaardigheden, conflictdiagnose en onderhandelen. Jaarlijks doet ze vele mediations in vastgelopen en daardoor slepende conflicten, vaak op verwijzing van de Rechtbank en het Gerechtshof.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling