KiesUwCursus
Home Cursussen Training: Zet je beste zelf in!

Training: Zet je beste zelf in!

Het aanleren van allerlei nieuwe vaardigheden is tijdrovend en niet altijd even efficiënt.  Waarom zou je juist niet focussen op het excelleren in datgene waar je al goed in bent. Dat is boeiend en daar krijg je energie van!

Je neemt in je werk als mediator een professionele rol aan. Bij die rol horen bepaalde (kern)kwaliteiten. De rol die je aanneemt in combinatie met de (kern)kwaliteiten die je hebt bepalen jouw professionele identiteit.

We ontrafelen jouw profiel. Hoe neem jij je omgeving waar, wat kenmerkt jouw gedrag, welke vaardigheden heb je in huis en wat zijn jouw overtuigingen, kwaliteiten en je waarden?

Zie jezelf als instrument. Als je het instrument JIJ efficiënt en effectief inzet bereik je betere resultaten in kortere tijd en hou je dus meer energie en tijd over voor je leven buiten je werk.

In deze training gaan we ons bezighouden met de volgende onderwerpen:

 • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe versterk je deze?
 • Waar krijg jij energie van?
 • Hoe kun je oplossingsgericht aan de slag?
 • Hoe blijf je geïnspireerd en houd je plezier in je werk?

→ Deze training is ook beschikbaar voor Notarissen

→ Deze training is ook beschikbaar voor Advocaten

Programma

dinsdag 25 september 2018, 11:00 – 16:00 uur op een centraal gelegen locatie

Deel 1 : Jouw beste zelf! – Waarden | Kwaliteiten | Drijfveren
Deel 2 : Jouw professionele identiteit – Kernkwadranten
Deel 3 : Oplossingsgericht en creatief aan de slag

Sprekers

 • Mr. Joyce Korver

  Is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij coach Repairing Balance en relatiecounsellor. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. Joyce heeft een bureau voor partnersearch genaamd Singles Sunday en geeft workshops voor singles.

 • Mr. Trijnie Lukassen-Beije

  Is notarieel jurist (voormalig kandidaat-notaris), nalatenschapscoach en nalatenschapsmediator. Daarnaast is zij coach Repairing Balance. Trijnie verzorgt de workshop Nalaten bij SBI Formaat als onderdeel van de Pensioen in Zicht-training. Zij is eigenaar van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching en van Lukassen EMC Coaching & Advies. Ingeschreven in het ICR Coach register en het register van Nalatenschapsmediators.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Training: Zet je beste zelf in!

Wat vonden uw vakgenoten?

Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling