console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Training: Van theorie naar de notariële praktijk! (voor de startende kandidaat-notaris)

Training: Van theorie naar de notariële praktijk! (voor de startende kandidaat-notaris)

Info

Je bent nog niet zo lang aan het werk als (kandidaat-)notaris en je hebt inmiddels ervaren dat de theorie niet altijd naadloos aansluit op de notariële praktijk.
Ook al geniet je van je werk, er komt veel op je af: het werken aan dossiers, het bijhouden van je vakkennis, het voeren van de eerste gesprekken met cliënten en de contacten met je werkgever en collega’s. En dan heb je ook nog een sociaal leven buiten kantoor waar je van wilt genieten. Hoe doe je dit allemaal?

  • Waar sta je op dit moment?
  • Wat vind je leuk aan je werk?
  • Wat vind je lastig?

Deze training is bedoeld als een evaluatiemoment, om even stil te staan bij jouw positie als startende kandidaat-notaris. Aandacht wordt besteed aan jouw kwaliteiten, je verwachtingen, je eventuele valkuilen maar ook hoe je bepaalde zaken praktisch aanpakt.

Er wordt gewerkt met praktijkvoorbeelden en verschillende methodieken met tips en tools die je de volgende dag al kunt inzetten in je werk en privé!

Programma"

Programma

maandag 9 september 2019 | 10:00 – 16:30 uur

Locatie: Inspirerende locatie in omgeving Nijmegen

Aanmelden is mogelijk tot 5 augustus 2019.

Persoon

Sprekers

  • Mr. Trijnie Lukassen-Beije

    is ruim 14 jaar werkzaam geweest als kandidaat-notaris en is sinds 2013 de trotse eigenaar van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching. Met ‘een andere kijk op Nalaten’ richt ze zich als notarieel jurist, nalatenschapscoach en nalatenschapsmediator op het thema Nalaten & Doorgeven en verzorgt ze regelmatig trainingen, workshops en presentaties.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Train de Notaris & Coach de Notaris

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling