KiesUwCursus
Home Cursussen Training: Van Cliëntgezwicht naar Cliëntgericht!

Training: Van Cliëntgezwicht naar Cliëntgericht!

Enthousiasme, inzet, strategie en hard werken. Dat doe je en daar draai je je hand niet voor om.

De belangen voor je cliënten zijn groot, er staat veel op het spel. Je hebt een boeiend beroep maar je werkt altijd op het scherp van de snede in een conflictsituatie.

Advocatuur, mediation: geen vak voor bange mensen, ook niet voor gemakzuchtige of slordige mensen. We leggen de lat hoog. Onze cliënten vinden onze tarieven hoog en verwachten resultaat. Snel. Slim. Deskundig. Jouw onverdeelde aandacht en bij voorkeur 24/7.

Je cliënten zitten in een spannende situatie en ze staan onder druk. Vaak hebben ze een kort lontje. Je moet het perfect doen, voor minder is geen consideratie.

Wat doe je met (te) veeleisende cliënten, hoe blijf je aan het roer, wat doe je aan timemanagement? Hoe zorg je ervoor dat je ook nog een stuk privéleven overhoudt, in conditie blijft?

In deze training gaan we ons brein anders besturen, leren relaxed om te gaan met weerstand, in onze valkuilen stappen (om er daarna omheen te lopen), onze allergieën onderzoeken en weer eens voor onszelf helder krijgen waar we echt goed in zijn zodat we dat gaan inzetten!

We gaan oplossingsgericht aan de slag zodat je geïnspireerd blijft en plezier houdt je in je werk en privé.

Deze cursusdag is ook los te volgen van cursusdag I.

Programma

Dinsdag 11 december 2018 van 10:00 – 16:00.

Sprekers

  • Mr. Joyce Korver

    is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij coach Repairing Balance en relatiecounsellor. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. Joyce heeft een bureau voor partnersearch genaamd Singles Sunday en geeft workshops voor singles.

  • Mr. Trijnie Lukassen-Beije

    is notarieel jurist (voormalig kandidaat-notaris), nalatenschapscoach en nalatenschapsmediator. Daarnaast is zij coach Repairing Balance. Trijnie verzorgt de workshop Nalaten bij SBI Formaat als onderdeel van de Pensioen in Zicht-training. Zij is eigenaar van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching en van Lukassen EMC Coaching & Advies. Ingeschreven in het ICR Coach register en het register van Nalatenschapsmediators.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Train de Advocaat

Wat vonden uw vakgenoten?

Els

UIterst leerzame middag. Alles tot in de puntjes verzorgd. Goede locatie.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling