KiesUwCursus
Home Cursussen Training SAP voor Financials

Training SAP voor Financials

De training SAP voor Financials geeft u als financial een geweldig inzicht in de essentie van SAP. In twee dagen leert u hoe u de juiste rapportages uit SAP haalt. De training geeft u tal van handige trucs en shortcuts om snel door te dringen tot de kern van de zaak. Met de opgedane kennis presenteert u rapportages waar u en de organisatie mee kunnen scoren.

SAP is uitgegroeid tot een van de grootste softwarepartners van het Nederlandse bedrijfsleven. Niet alleen veel grote bedrijven gebruiken SAP, ook steeds meer mkb-ondernemingen werken met software van SAP. Elke ambitieuze financial moet hiervan kennis in huis hebben.

In twee dagen een geweldig inzicht in SAP

De basistraining SAP voor Financials start met een uitleg over de achtergrond en werking van SAP. U leert navigeren in de software en krijgt inzicht in de belangrijkste processen, termen, begrippen en rapportages. De training bestaat voor ongeveer 50% uit theorie en demonstratie. In de andere 50% gaat u zelf aan de slag met oefeningen, onder begeleiding van de docent. Elke deelnemer beschikt over een eigen PC (SAP release ECC 6.0).

Wilt u in twee dagen een geweldig inzicht in SAP krijgen, de juiste rapportages kunnen maken en tal van handige trucs en shortcuts ontdekken? Schrijf dan vandaag nog in.

Programma

Dag 1: Kennismaken met SAP | Financial Accounting | Afstemming & Controle

Ontvangst: 8.30
Aanvang: 9.00
Einde: 17.00

Dag 2: Rapportages | Management Accounting | Zelf Rapportages bouwen

Aanvang: 9.00
Einde: 17.00

Sprekers

  • Carlo van Schijndel

    Carlo van Schijndel is met meer dan 10 jaar SAP trainingservaring met recht één van de meest gelouterde SAP trainers van Nederland. Carlo van Schijndel is werkzaam bij Ctac en verzorgt hoogwaardige open en maatwerk trainingen en workshops om het vaardigheidsniveau van de financiële modules van SAP te verhogen. Carlo geeft tevens opleidingsadvies op gebied van SAP opleidingen, schrijft opleidingsplannen en coördineert de uitvoering daarvan.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Alex van Groningen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling