KiesUwCursus
Home Cursussen ONLINETRAINING: R.E.G.I.E. over je werk(plezier)!

ONLINETRAINING: R.E.G.I.E. over je werk(plezier)!

Je hebt een bewuste keuze voor het notariaat gemaakt en je vindt je werk boeiend maar de terugkerende werkdruk maakt dat het ook een pittige job is. Er komt veel op je af: stapels dossiers, een overvolle mailbox en agenda, de nodige deadlines, mondige cliënten etc. Je wilt het graag goed doen, je zet je al jaren voor 100% in en toch loop je regelmatig tegen je grenzen aan.

Herkenbaar?

Hoe ga jij daarmee om?
Zou je het graag anders willen? Zou het anders kunnen? Ja, dat kan!
Doe mee met de onlinetraining R.E.G.I.E. en ontdek hoe jij een goede regisseur kunt zijn én blijven in je werk en privé!

R.E.G.I.E. staat voor: Reflecteren – Efficiënt – Genieten – Inzicht – Evalueren

Doelgroep

(Toegevoegde) notarissen, kandidaat-notarissen, register-notarisklerken en notariële medewerkers

Accreditatie PE-punten

4 pe KNB | SOMN-BMN

Tarief

€ 300,00 excl. btw incl. accreditatiekosten

Data

Na betaling krijg je met een persoonlijke code toegang tot deze onlinetraining. Daarna kun je starten wanneer je wilt. Ook daarin heb je de regie!

Programma

Deze training bestaat uit 2 onderdelen: de onlinetraining met diverse reflectievragen en -opdrachten & een persoonlijk evaluatiegesprek (door middel van videobellen). Na afronding van beide onderdelen ontvang je je pe-punten.

Sprekers

  • Mr. Trijnie Lukassen-Beije

    Trijnie Lukassen-Beije is ruim 14 jaar werkzaam geweest als kandidaat-notaris en is sinds 2013 eigenaar van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching. Met een ‘andere kijk op Nalaten’ richt ze zich als notarieel jurist, nalatenschapscoach en nalatenschapsmediator op het thema Nalaten & Doorgeven en verzorgt ze regelmatig trainingen, workshops en presentaties. Daarnaast biedt zij met Train de Notaris en Coach de Notaris niet-juridische trainingen en coaching aan voor het notariaat omdat ze graag de verbinding wil houden met deze mooie beroepsgroep. Voor haar dé manier om haar kennis en ervaring door te geven om op een andere manier te kijken naar jezelf, je werk, de keuzes die je maakt en naar wat voor jou belangrijk is!

Reviews over cursussen van Train de Notaris & Coach de Notaris

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling