console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Training gespreksleider intervisie (voor advocaten en andere juristen)

Training gespreksleider intervisie (voor advocaten en andere juristen)

Info

Intervisie is het nieuwe coachen!

Wil jij je bekwamen in moderne vaardigheden en heb je interesse in zelfontwikkeling? Dan is dit jouw training. Met deze praktijkgerichte training sla je meerdere vliegen in één klap: behalve nieuwe soft skills, zoals feedback geven, coachen en vragen stellen, leer je ook hoe je een intervisie succesvol opzet en effectief leidt en begeleidt. En je voldoet hiermee tevens aan de eisen die de NOvA stelt om geregistreerd te kunnen worden als gespreksleider. Inspirerend en uitdagend voor jezelf, maar ook van toegevoegde waarde voor jouw kantoor, vereniging of samenwerkingsverband.

Sellingpoints

 • Hoge evaluatiecijfers: gemiddeld boven de 9.
 • Je betaalt in 2021 € 795,00 ex btw (in plaats van € 975,00).
 • Zakelijke, praktische aanpak.
 • Je leert soft skills, zoals feedback geven en coachen, die je ook in je dagelijkse praktijk kunt toepassen (bv. in relatie tot cliënten).
 • Uitgebreid documentatiemateriaal met alles wat je nodig hebt om intervisie succesvol op te zetten binnen jouw eigen context en ruim 20 werkmodellen om mee te oefenen. Meer materiaal dan bij andere cursussen!
 • De mogelijkheid van supervisie of individuele coaching door de docent.
 • Korting op intervisiebijeenkomsten voor gespreksleiders.

Na afloop van deze training:

 • Heb je op een prettige manier met vakgenoten geklankbord over je vak.
 • Ben je in staat om constructieve feedback te geven.
 • Heb je je vaardigheid om goede, effectieve en coachende vragen te stellen verbeterd.
 • Kun je nog beter op jezelf reflecteren.
 • Kun je een intervisiegroep leiden en begeleiden, maar ben je ook in staat om een ​​intervisie op te zetten binnen of buiten je eigen werkomgeving.
 • Voldoe je aan de eisen van de NOvA en ben je een gekwalificeerd intervisiebegeleider, die registratie kan aanvragen bij de algemene raad.

Programma"

Programma

Programma:  (wijzigingen voorbehouden)

Dagdeel 1: 09.15 – 12.45: ochtendprogramma (inclusief pauze)

 • Theoretische inleiding over intervisie: de structuur, de voorwaarden, de methodieken, de basisregels om intervisie binnen een groep te laten slagen, hoe organiseer je een intervisie, rol van de gespreksleider.
 • Oefening intervisie
 • Theorie en oefening gesprekstechnieken en communicatie: het stellen van de juiste vragen en het structureren van een gesprek op een coachende manier.
 • Feedback. Theorie en oefening.

Dagdeel 2: 13.30 – 17.30: middagprogramma (inclusief pauze)

 • Feedback. Theorie en oefening vervolg.
 • Oefenen van intervisiemethodieken en gespreksleiderschap aan de hand van ingebrachte casusposities. De deelnemers leiden om de beurt een deel van de intervisie. Na iedere methodiek is er ruimte voor feedback/tips op het proces en de gespreksleiding.

Terugkombijeenkomst (op afspraak)

De deelnemers bepalen in overleg datum en tijdstip van de terugkombijeenkomst, dus dit wordt niet al vooraf bepaald, zoals bij veel andere cursussen. Onderdeel van het programma is een huiswerkopdracht: een intervisiebijeenkomst leiden en begeleiden. Vervolgens een reflectieverslag maken over het proces, de eigen rol e.d. Op de terugkomdag oefenen we wederom nieuwe methodieken en behandelen we nieuwe onderwerpen.

Persoon

Sprekers

 • Rüna Honig

  Rüna Honig, voormalig advocaat-partner met langjarige werkervaring in de advocatuur, is directeur van Honig Coaching B.V./The Practical Lawyer Online en tevens mede-oprichter van Lawyers2meet. Rüna is werkzaam als coach, trainer, docent, supervisor, trusted advisor en intervisiecoach van intervisiegroepen. Rüna was de eerste beroepscoach binnen de advocatuur en pionier op het gebied van coaching, vaardigheidstraining en intervisie binnen de juridische wereld. Rüna heeft ruime ervaring met het coachen, trainen en begeleiden van juristen binnen en buiten de advocatuur en geeft vaardigheidstrainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, beïnvloeden en overtuigen, trusted advisory, coachend leidinggeven/begeleiden en intervisie. Hiervoor was Rüna ruim 23 jaar werkzaam als advocaat en juridisch adviseur met als specialisatie arbeidsrecht. De meest opvallende kwaliteiten van Rüna zijn: betrokken, enthousiasmerend, praktisch, doelgericht en resultaatgericht. De meerwaarde van Rüna schuilt in de combinatie van persoonlijke werkervaring als advocaat op alle niveaus, dus ook op leidinggevend niveau, gecombineerd met kennis van de doelgroep en ruime coachervaring. Vooral de praktische tips van Rüna op het gebied van zelfontwikkeling en praktische vaardigheden worden altijd erg gewaardeerd door de doelgroep.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Lawyers2Meet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling