KiesUwCursus
Home Cursussen Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken

Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken

Op dinsdag 20 april organiseert FEIN de cursus Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken.

In erfrechtdossiers wordt veel geprocedeerd bij de kantonrechter. Denk bijvoorbeeld aan het verzoek een nalatenschap alsnog beneficiair te mogen aanvaarden of namens minderjarigen te mogen verwerpen, het ontslag van de executeur, het verzoek om een bevel boedelbeschrijving, het vaststellen van de vorderingen in de wettelijke verdeling en het verzoek om het geven van aanwijzingen en het verzet tegen een uitdelingslijst in de vereffening. Een goede reden om u de cursus “Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken” aan te bieden.

Deze cursus is niet alleen geschikt voor (kandidaat)notarissen maar zeker ook voor erfrechtadvocaten. Beide beroepsgroepen komen de kantonrechter regelmatig tegen in erfrechtdossiers. Tijdens deze cursus komen vele tips en trucs en do’s en don’ts met betrekking tot procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken aan de orde.

Locatie

Indien mogelijk op locatie in omgeving Utrecht, anders middels webinar.

Programma

Datum en tijd: dinsdag 20 april 2021, van 13:30 – 18:00 uur (inloop vanaf 13:00 uur)

Sprekers

  • mr. Joost Diks

    Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Editie(s)

Reviews over cursussen van FEIN

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling