KiesUwCursus
€ 2.980,00 (excl. btw)
Home Cursussen Strategische Personeelsplanning in de praktijk

Strategische Personeelsplanning in de praktijk

Strategische Personeelsplanning – wat is het?

Strategische Personeelsplanning is een stuurinstrument om medewerkers, nu en op de lange(re) termijn, effectief te kunnen inzetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. Met Strategische Personeelsplanning kunt u tijdig gerichte maatregelen treffen voor de juiste in-, door- en uitstroom van uw personeel, niet alleen in kwantitatieve maar ook in kwalitatieve zin door een analyse van competenties, mobiliteit, kwaliteit, vaardigheden, talenten en loonkosten te maken. Strategische Personeelsplanning betekent voortdurend en systematisch bijsturen en anticiperen terwijl uw organisatie en de externe omgeving volop in beweging zijn.

Strategische Personeelsplanning – opzet/didactiek van de cursus

De cursus is verdeeld in 2 blokken van telkens 2 dagen. Gedurende het eerste blok wordt de theorie behandeld en wordt er al klassikaal geoefend. Vervolgens is er een (korte) periode van huiswerk en eigen veldonderzoek ingebouwd. In het tweede blok wordt ingegaan op de verkregen resultaten en wordt een synthese tot stand gebracht rond oplossingsrichtingen.

Strategische Personeelsplanning – voor wie?

Vrijwel elke organisatie en in het bijzonder ook overheidsorganisaties, zorginstellingen en andere non-profit organisaties hebben belang en baat bij Strategische Personeelsplanning. Deze training over personeelsplanning is dan ook van strategisch belang voor HR-professionals, HR-adviseurs, lijnmanagers, directieleden, inleen- en flexmanagers, financiële professionals en recruitment managers in alle soorten organisaties.

Strategische Personeelsplanning – niveau training

Deze training over Strategische Personeelsplanning wordt gegeven op HBO (+) niveau.

Sprekers

  • Dr. Gerard Evers

  • Erwin Flim MMC

  • Roy Roelvink MMC

Editie(s)

Reviews over cursussen van International Management Forum

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling