console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Starclass Executele met Bernard Schols en Joost Diks

Starclass Executele met Bernard Schols en Joost Diks

Info

Op maandag 27 september en maandag 4 oktober organiseert FEIN de 2-daagse Starclass Executele. Wij nodigen u graag uit voor dit event onder leiding van onze docenten Joost Diks en Bernard Schols.

Bernard Schols en Joost Diks ontwikkelden dé Starclass Executele. Een jaarlijks terugkerend event dat voor u als executeur onmisbaar is. Na het volgen van de Starclass Executele bent u helemaal op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de executele en kunt u weer een jaar vooruit!

Naast informatief beloven de 2 dagen, waarop beide docenten aanwezig zijn, ook gezellig en vermakelijk te worden. Dat staat in de sterren geschreven.

Een greep uit de onderwerpen die de docenten zullen behandelen: het zijn van een goed executeur, de aansprakelijkheid van de executeur, de ruimschootsverklaring, het loon van de executeur, het contact met de erfgenamen, de executeur en de vereffenaar als opvolger, de bevoegdheden en taken van de executeur, het ontslag van de executeur en problemen en gerechtelijke procedures waarmee de executeur te maken kan krijgen. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden en de laatste jurisprudentie zal de executele besproken worden. Tijdens dit event gaan theorie en praktijk hand in hand. Hoe zit het leerstuk in elkaar en hoe wordt het toegepast in de praktijk? Het event is niet alleen bedoeld voor executeurs maar ook voor erfrechtadvocaten die executeurs of erfgenamen bijstaan en voor notarissen werkzaam in de familiepraktijk. De docenten rekenen op een hoop interactie met en inbreng van de deelnemers.

De opleiding is speciaal bedoeld voor advocaten, notarissen en executeurs.

Programma"

Programma

Data en tijden: maandag 27 september 2021 en maandag 4 oktober 2021, van 09:30 – 17:00 uur.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van FEIN

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling