KiesUwCursus
Home Cursussen Splitsing Appartementsrechten

Splitsing Appartementsrechten

Wilt u alles weten over de splitsing van appartementsrechten? Volg dan deze cursus, gegeven door mr. Annelies Dijkman-Derkman.

Splitsing in appartementsrechten is niet eenvoudig. Wat zijn de aandachtspunten/valkuilen? Wat zijn de rechten/plichten van appartementseigenaren en waar let je op bij de levering van een appartement? In deze cursus wordt praktijkgericht de problematiek van splitsing behandeld. In de bijeenkomst wordt uiteraard ook tijd ingeruimd voor de wetswijzigingen, jurisprudentie en bespreking van het nieuwe splitsingsreglement.

Doelgroep

De cursus Splitsing Appartementsrecht is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal, juridisch medewerker en iedereen die meer wil weten over het splitsen van het appartementsrecht.

Programma

Volg deze cursus Splitsing Appartementsrechten op 4 juli 2019 van 13.00 tot 17.15 uur.

Sprekers

  • Mr. Annelies Dijkman-Derkman

    mr. Annelies Dijkman-Derkman is kandidaat-notaris bij BarentsKrans en heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vastgoed. Zij heeft zich gespecialiseerd in de splitsing van appartementsrechten van gebouwen als winkelcentra en kantoren.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Splitsing Appartementsrechten

Wat vonden uw vakgenoten?

Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling