KiesUwCursus
Home Cursussen Spitsuurcursus Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

Spitsuurcursus Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

Op deze pagina kunt u zich voor individuele spitsuurbijeenkomsten inschrijven. Wanneer u zich inschrijft voor de gehele reeks van 5 bijeenkomsten bepaart u €125,00. Klik hier om u in te schrijven voor de gehele reeks.

Het hele jaar op de hoogte worden gehouden van de meest recente ontwikkelingen op het terrein van het burgerlijk procesrecht.

Mr. F. Fernhout zal u gedurende het gehele jaar tijdens 5 spitsuurbijeenkomsten (van 17.00 – 19.00 uur), terwijl u geniet van luxe broodjes, bittergarnituur en fruit, op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen op het terrein van het burgerlijk procesrecht. In de bijeenkomsten staan actuele ontwikkelingen op het terrein van civiele rechtspleging centraal. Aan de hand van de laatste jurisprudentie wordt ingegaan op het procederen in civiele zaken in eerste aanleg, hoger beroep en cassatie. Daarbij wordt aandacht besteed aan onder meer het bewijsrecht, het appelprocesrecht en het IPR. In de cursus komen vanuit rechtsplegingsperspectief praktijkvoorbeelden in zowel handelszaken als zaken van personen- en familierecht aan de orde. Tenslotte wordt u voorbereid op en bijgepraat over de omslag naar digitalisering van de rechtspraak (voortzetting van KEI) en de meest recente wetgeving(splannen).

Programma

Start 17:00 u

Eind 19:00 u

Sprekers

  • Mr. F. Fernhout

    Universitair hoofddocent aan de Universiteit Maastricht, tevens advocaat

Editie(s)

Plan route
Plan route

Reviews over cursussen van Maastricht University

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling