console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 4.670,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Specialisatieopleiding Insolventierecht voor banken 2021

Specialisatieopleiding Insolventierecht voor banken 2021

Info

De specialisatieopleiding voor niet-juristen én juristen die werkzaam zijn in Banking & Finance

Deze opleiding biedt een verdiepende kennis van het insolventierecht, de belangrijke zekerheidsrechten en geeft inzicht in de positie en de verschillende verhaalsmogelijkheden van de bank. De opleiding richt zich in beginsel op niet-juristen, maar wordt ook door juristen gevolgd. De opleiding is zeer geschikt voor eenieder die zich bezighoudt met financieringen en de risico’s daarvan.

Al 20 jaar wordt de specialisatieopleiding ‘Insolventierecht voor banken’ inhouse georganiseerd bij o.a. de ABN AMRO en Rabobank. De opleiding is indertijd opgezet voor FR&R van de ABN AMRO en is sindsdien gevolgd door medewerkers van vrijwel alle Nederlandse banken. Inmiddels telt de opleiding meer dan 1000 oud-deelnemers, en wordt hij overal herkend.

Het opleidingsniveau van de cursus is hoog, u dient rekening te houden met een flinke tijdsinspanning. Echter zullen oud-cursisten u vertellen dat het de moeite waard zal zijn.

De opleiding wordt aangeboden via open inschrijving. Mocht u vragen over de opleiding hebben, dan kunt u contact opnemen met de opleidingsmanager. Als u zich wilt inschrijven dan kan dat met de blauwe knop hieronder.

 Programma volgt

Programma"

Programma

Data: 2 februari, 2 maart, 6 april, 11 mei, 1 juni, 29 juni, 7 september, 5 oktober en 2 november 2021

Persoon

Sprekers

  • Mr. A. Steneker

    Universitair hoofddocent Burgerlijk recht Radboud Universiteit

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling