KiesUwCursus
Home Cursussen Snellezen en geheugentraining voor juristen

Snellezen en geheugentraining voor juristen

Interactieve online workshop om TIJDwinst te behalen!

Tijdens de eendaagse training snellezen en geheugentraining voor juristen leert u slimme technieken die helpen om uw mentale capaciteiten optimaal te benutten. Hiermee haalt u meer rendement uit uw kostbare tijd en blijft u up-to-date in de gebieden die voor u belangrijk zijn. Leer binnen 1 DAG (!) vele praktische technieken om sneller te lezen en beter te onthouden:

Snellezen: De gemiddelde West-Europeaan leest met een snelheid van zo’n 250 woorden per minuut. Tijdens de training leert u om uw leessnelheid meetbaar te verdubbelen naar 500 woorden per minuut en daarna verder op te voeren tot snelheden boven de 1000 woorden per minuut mét behoud van een goed begrip van de inhoud. Hierdoor wordt het mogelijk om in korte tijd grote hoeveelheden informatie op een ontspannen wijze te verwerken en up-to-date te blijven in de gebieden die voor u belangrijk zijn.

Mind Mapping: Breinvriendelijk informatie structureren, verwerken, onthouden en begrijpen! Met Mind Mapping kunt u op eenvoudige en effectieve wijze de meest complexe informatie helder visueel structureren en beter begrijpen. De toepassing van Mind Mapping kent geen grenzen. De techniek is onder meer geschikt voor het structureren van informatie, plannen, ideeën genereren, werkstukken en presentaties voorbereiden, rapporten schrijven, studietoepassingen en nog veel meer. En natuurlijk leert u hoe u deze technieken – en méér – gemakkelijk kunt integreren in uw dagelijkse werk en leven voor een optimaal resultaat.

Geheugentraining: Haal meer uit uw geheugen en vergeet nooit meer belangrijke informatie zoals: namen, feiten en volgordes. Ontdek hoe uw brein informatie opslaat. Nog belangrijker is dat u leert hoe u deze kennis kunt gebruiken om informatie te onthouden én herinneren op de momenten dat u het nodig heeft. Tijdens de training wordt uw geheugen meetbaar met een factor 5 à 10 verbeterd.

Enkele reacties van deelnemers: “Leuke handige cursus die handvatten biedt voor de praktijk”, “Ga het zeker gebruiken”, “ Handige tips”. 

Doelgroep

Advocaten, (kandidaat-)notarissen, (bedrijfs)juristen

Programma

Snellezen en geheugentraining voor juristen

09:00 – 09:55 Start training – inleiding
  • Hersenwerking en informatie verwerken
  • Een verrassende kennismaking met de ongekende vermogens van uw brein
09:55 – 10:00 Pauze
10:00 – 11:20 Geheugentraining – theorie en praktijk
  • Haal meer uit uw geheugen en vergeet nooit meer belangrijke informatie, zoals: namen, feiten en volgordes
11:20 – 11:30 Pauze
11:30 – 12:30 Mind Mapping – theorie en praktijk
  • Breinvriendelijk informatie structureren, verwerken en onthouden
12:30 – 13:15 Lunchpauze
13:15 – 14:45 Snellezen – theorie
  • Verdubbel uw leessnelheid met een goed begrip van de inhoud
14:45 – 15:00 Pauze
15:00 – 15:55 Snellezen – praktijk
  • Verdubbel uw leessnelheid met een goed begrip van de inhoud
15:55 – 16:00 Pauze
16:00 – 17:00 Snellezen – praktijk (vervolg)
17:00 – 17:30 Afsluiting programma

Sprekers

  • Patrick Stastra

    Patrick Stastra is afgestudeerd econoom, voormalig HR-consultant en al enkele jaren slimmerwerkenspecialist. Hij leert mensen tijdens zijn trainingen hoe ze in korte tijd effectiever informatie kunnen verwerken met minder moeite, beter overzicht kunnen bewaren en de regie terug kunnen nemen over hun dag. Een verfrissende dosis humor is hem niet vreemd, hetgeen het nodige leerplezier garandeert. Naast trainer is hij in het dagelijks leven docent bij de UvA en Nijenrode.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling