console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Recente ontwikkelingen alimentatie

Recente ontwikkelingen alimentatie

Info

Op dinsdag 1 juni organiseert FEIN de cursus Recente ontwikkelingen alimentatie.

Alimentatievraagstukken houden de rechtspraak voortdurend bezig. Van de vaststelling van de behoefte van de alimentatiegerechtigde, tot discussies over de draagkracht van de alimentatieplichtige(n). Van gevolgen van inkomensverlies voor alimentatie – zo ook door de coronacrisis – tot verkorting of verlenging van de alimentatietermijn. Wekelijks verschijnen er nieuwe uitspraken, die van belang zijn voor de praktijk. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Na het volgen van deze cursus wel.

Het is voor de familierechtadvocaat van groot belang om de ontwikkelingen in de alimentatierechtspraak goed bij te houden. Tijdens deze op de praktijk gerichte cursus wordt u bijgepraat over alle recente ontwikkelingen op het gebied van kinder- en partneralimentatie. Aan de hand van belangrijke thema’s zoals behoefte, draagkracht, inkomensverlies, wijziging van alimentatie en alimentatietermijnen, wordt de recente jurisprudentie gestructureerd behandeld.

Wij zorgen er graag voor dat u als familierechtadvocaat weer up-to-date bent op alimentatiegebied.

Locatie

Indien mogelijk op locatie in Eindhoven, anders middels webinar.

Programma"

Programma

Datum en tijd: 1 juni 2021, van 12:00 – 14:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur)
Locatie: indien mogelijk op locatie in Eindhoven, anders middels webinar.

Persoon

Sprekers

  • Daniëlle Smulders

    Daniëlle is een ervaren familie- en erfrechtadvocaat. Haar bijzondere interesse ligt bij alimentatievraagstukken en het relatie- en huwelijksvermogensrecht. Zij ontwikkelde en verzorgde trainingen en cursussen voor de rechtspraak op deze vakgebieden en was lid van de landelijke expertgroep huwelijksvermogensrecht. Daniëlle is verbonden aan SSR, het opleidingsinstituut van de rechtspraak en is lid van de klachtadviescommissie van de Raad voor de Kinderbescherming.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van FEIN

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling