KiesUwCursus
Home Cursussen Ransomware Experience: the fight against cybercriminals

Ransomware Experience: the fight against cybercriminals

Het aantal ransomware-aanvallen is de laatste jaren sterk toegenomen. Zo’n aanval brengt de continuïteit van de bedrijfsvoering in gevaar en leidt soms zelfs tot faillissement. Daarom is het van belang om – op bedrijfsmatig én juridisch vlak – goed voorbereid te zijn. In de cursus Ransomware experience: the fight against cybercriminals leer je over de belangrijkste technische en juridische aspecten van
ransomware. Bovendien ga je door middel van een simulatie ervaren wat er tijdens zo een cyberincident allemaal op je afkomt.

In de cursus Ransomware experience: the fight against cybercriminals komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De technische aspecten van een ransomware-aanval
  • De juridische aspecten van een ransomware-aanval
  • • Simulatie van een cyberincident

Programma

Datum en tijd: 20 maart 2024, van 9:30 tot 16:30 uur

Sprekers

  • Nynke Brouwer

    Nynke Brouwer is advocaat, gespecialiseerd in cybersecurity, databescherming, incident response services en cyberverzekeringen. In 2021 promoveerde zij aan de Radboud Universiteit op het proefschrift ‘De cyberverzekering vanuit civielrechtelijk perspectief’. In datzelfde jaar werd Nynke verkozen tot Legal Woman of the Year. Nynke heeft ruime ervaring met de afhandeling van ransomware en deelt haar specialistische kennis met jou in de interactieve module Toepassing van cybersecurity & cyberincidenten.

  • Pim Takkenberg

    Pim Takkenberg is algemeen directeur bij beveiligingsbedrijf Northwave. Eerder stond hij aan het hoofd van het Team High Tech Crime van de landelijke politie, en stuurde hij het Cyber Intelligence Team van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan. Pim kent de wereld van cybercriminelen dus als geen ander. In de module Toepassing van cybersecurity & cyberincidenten laat hij je ervaren wat er komt kijken bij een ransomware-aanval.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van TML Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling