console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Procesrecht voor arbeidsrechtjuristen

Procesrecht voor arbeidsrechtjuristen

Info

De procesrechtelijke wijzigingen van het arbeidsrecht kristalliseren steeds verder uit. Er is veel jurisprudentie, onder meer (prejudiciële) arresten van de Hoge Raad. Deze cursus is gericht op het algemene en specifieke procesrecht rond arbeidsrechtelijke procedures. Aan de orde komen onder meer de grenzen van de rechtsstrijd die in het bijzonder worden bepaald door de verschillende petita. Het verschil in verzoek en vordering en de opmerkelijke combinatie die het arbeidsprocesrecht mogelijk maakt. Kan de combinatie van verzoek en vordering ook weer gesplitst worden? Hoe verloopt de procedure verder en hoe zit het precies met de toepasselijkheid van het bewijsrecht. Welke rechtsmiddelen maakt de arbeidsprocesrecht mogelijk. En tot slot een summiere bespreking van de (on)mogelijkheden van de (algemene) procedure in hoger beroep. Daarbij komen ook de specifieke aspecten van het hoger beroep aan de orde: het grievenstelsel, de concentratie van het debat in hoger beroep en de positieve zijde van de devolutieve werking.

Programma"

Programma

Datum en tijd: dinsdag 25 mei 2021 van 13.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Persoon

Sprekers

  • mr. S.M.A.M (Steven) Venhuizen

    Senior-raadsheer in het Gerechtshof 's-Hertogenbosch en docent Burgerlijk Procesrecht voor verschillende opleidingsinstituten.

Review

Reviews over cursussen van Eggens Instituut

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling