console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Online Praktijkcursus Jeugdstrafrecht

Online Praktijkcursus Jeugdstrafrecht

Info

In deze praktijkcursus jeugdstrafrecht wordt u bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van jeugdstrafrecht en krijgt u praktisch toepasbare adviezen aangereikt, mede tegen de achtergrond van de Coronaperikelen.

De cursus wordt verzorgd door een bijzondere docent, nl. prof. mr. E.M. Mijnarends, landelijk jeugdofficier binnen het Openbaar Ministerie en hoogleraar jeugdstrafrecht aan de Universiteit van Leiden. In deze praktijkcursus zal prof. Mijnarends aandacht besteden aan actuele wetgeving, beleid en jurisprudentie op het terrein van het jeugd- & jongvolwassenenstrafrecht en strafprocesrecht. Ook zal zij dilemma’s in de praktijk aan bod laten komen.

Prof. Mijnarends verzorgt de cursus samen met dr. L.D. van der Pol, onderzoeker aan de Leidse rechtenfaculteit, die vanuit de Ontwikkelingspsychologie zal vertellen over de werking van hersenen van jeugdige verdachten.

De cursus heeft een praktijkgerichte inslag en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Na deelname aan deze cursus bent u geheel up-to-date.

Programma"

Programma

Datum en tijdstip: donderdag 3 juni 2021, tussen 09.30-17.00 uur (6 lesuren)
Opleidingspunten: zie artikel 4.4, vijfde lid, onderdeel a, van de Verordening op de advocatuur. U ontvangt na afloop van de cursus een aantal vragen over de cursus, die dient u te beantwoorden. De PO punten dient u zelf  op te geven bij de NOvA, als u zelf van oordeel bent dat de cursus PO waardig is. U krijgt van ons een certificaat waaruit blijkt dat u 6 lesuren afstandonderwijs heeft gevolgd, als wij uw digitale aanwezigheid tijdens de cursus hebben geregistreerd.
Cursusmedium: via ZOOM
Cursusprijs: € 325,- ex. btw (incl. lesmateriaal)

Persoon

Sprekers

  • prof. mr. E.M. Mijnarends

    Landelijk jeugdofficier binnen het Openbaar Ministerie en hoogleraar jeugdstrafrecht aan de Universiteit van Leiden

  • dr. L.D. van der Pol

    Onderzoeker aan de Leidse rechtenfaculteit

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling