KiesUwCursus
Home Cursussen Praktijkcursus Huurrecht Bedrijfsruimte

Praktijkcursus Huurrecht Bedrijfsruimte

Onze cursuslocaties voldoen 100% aan de Coronamaatregelen van de overheid: 1,5 m afstand tijdens cursus, lunch en breaks, maximale hygiëne en extra schoonmaak. Volg met een gerust hart deze cursus.

Het huurrecht bedrijfsruimte is voortdurend in beweging. Actuele rechtspraak blijft van belang. In deze cursus komt deze uitvoerig aan bod.

In tijden van grote vraag naar bedrijfsruimte speelt huurbescherming een grote rol. Met de opkomst van webwinkels en het gewijzigde winkelklimaat wijzigen de verhoudingen zich. De vraag neemt af en er vallen gaten in binnenstedelijke winkelgebieden. Ketens verdwijnen en verhuurders zoeken naar oplossingen. De Hudson Bay-affaire laat zien dat de tijden zijn veranderd. Verhuurders willen huurders koste wat kost behouden.

In deze cursus wordt de laatste stand van zaken uitvoerig behandeld. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Ook worden praktische tips gegeven voor het opstellen van huurcontracten en op de juiste wijze beoordelen van clausules. Daarnaast komen huurprijswijzigingen aan bod, huurbeëindiging, de indeplaatsstellingsregeling en de toepassing van de wettelijke gebrekenregeling bij bedrijfsruimte.

Een aanrader voor iedereen die volledig op de hoogte wil zijn.

Niveau

Verdiepend

Programma

Datum en tijd: woensdag 16 december 2020, van 10.00 tot 17.30 uur.

Sprekers

  • Mr. Dr. G.M. Kerpestein

    Advocaat bij advocatenkantoor Kerpestein en auteur van het handboek ‘Huurrecht Bedrijfsruimte'.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling