KiesUwCursus
Home Cursussen Beslag op en executie van onroerende zaken

Beslag op en executie van onroerende zaken

Deze cursus wordt in hybride vorm aangeboden: fysiek op locatie in Amsterdam + via een livestream

Meer dan ooit zijn onroerende zaken een gewild verhaalsobject. Toch zijn er de nodige valkuilen: hoe te handelen bij een gevormerkte verkoop, samenloop met andere beslagen en hypotheekouders?

Maar zelfs een zaak die roerend lijkt kan op grond van de “portcacabin-doctrine” van de Hoge Raad toch onroerend zijn. En wat nu als er slechts een deel van de onroerende zaak op naam staat, of de onroerende zaak deel uitmaakt van een nalatenschap of onverdeelde huwelijksgoederengemeenschap?

In deze praktijkcursus, verzorgd door een ervaren deurwaarder, wordt aan de hand van wet, jurisprudentie en praktische voorbeelden uitgebreid ingegaan op de theorie en de praktijk van het beslag op en executie van registergoederen.

Daarmee is deze cursus – fysiek of via livestream te volgen – een aanrader voor elke deurwaarder, notaris of andere jurist die in zijn of haar praktijk te maken krijgt met beslag op en executie van registergoederen.

Programma

Datum en tijdstip: vrijdag 2 juli 2021, van 10:00 tot 16:30.
Opleidingspunten: 5 PE KBvG | 5 PE KNB
Cursuslocatie: De cursus kan via een livestream vanuit huis/kantoor worden gevolgd, waarbij u tevens vragen kunt voorleggen aan de docent.
Cursusprijs: € 325,- ex. btw (deelname livestream) (incl. lesmateriaal).

Sprekers

  • mr. J. (John) M. Wisseborn

    Gerechtsdeurwaarder in Harderwijk, oud voorzitter van de KBvG en tuchtrechter in de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van EduLaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling