KiesUwCursus
Home Cursussen Practice Room Decision Analysis in Litigation

Practice Room Decision Analysis in Litigation

Verrijk uw adviesvaardigheden met decision analysis

Bedrijven worden kosten- en risicobewuster. Ook het besluit om te procederen in plaats van te schikken is een investeringsbeslissing. Daarom is het van belang om vanuit dat perspectief te kunnen adviseren. Decision analysis biedt daarvoor het instrumentarium. Met kennis van decision analysis bent u als advocaat, bedrijfsjurist of mediator beter in staat om uw cliënt te adviseren en bij te staan bij in onderhandelingen of moeilijke beslissingen voorafgaand aan of tijdens een juridische procedure.

Deze cursus is een verdieping op de Masterclass Decision Analysis in Litigation. U leert om een procedure te analyseren en te optimaliseren als een investering. De docenten bespreken de methodiek op basis van realistische casestudies. Daarbij besteden zij ook aandacht aan de valkuilen in dit proces, zoals het verwarren van de waarde van een zaak met de meest waarschijnlijke uitkomst van een zaak. U leert om het simpel te houden en paralysis through analysis te voorkomen.

Na afloop van de cursus kunt u decision analysis toepassen in de praktijk, op papier, in Excel of met speciaal daarvoor ontwikkelde software. Ook kunt u de kosten, kansen en risico’s van een procedure kwantificeren, waarderen en visueel inzichtelijk maken. Het resultaat? Betere procesbeslissingen.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

 • Het toepassen van decision analysis in de praktijk
 • Het halen van de juiste informatie uit de analyse
 • Het onderscheiden van risicoanalyse en waardering

Doelgroep: Procesadvocaten en bedrijfsjuristen die met claims te maken hebben

Niveau: Verdiepend

Programma

Datum en tijd: 13 juni 2024, van 13.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Atrium Meeting Centre te Amsterdam

Sprekers

 • Mr. Rein Philips

  Rein Philips is medeoprichter en managing director van Redbreast Litigation Finance. Daarvoor was hij advocaat in Amsterdam. Philips heeft het gebruik van decision analysis bij de beoordeling van rechtszaken in Nederland geïntroduceerd en publiceert en onderwijst hier regelmatig over. Voor het CPO verzorgt hij regelmatig cursussen op het gebied van decision analysis.

 • Mr. Amaury de Bruijn

  Senior legal counsel claims & litigation FrieslandCampina

Editie(s)

 • do 13 jun 2024
 • Van der Valk Amsterdam Zuidas
 • Tommaso Albinonistraat 200
 • 1083 HM
 • Amsterdam
Plan route

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling