console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 295,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Opfrisdag Mediationvaardigheden

Opfrisdag Mediationvaardigheden

Info

U heeft uw basisopleiding tot Professioneel Mediator afgerond en bent actief aan de slag als mediator of past mediationvaardigheden toe in uw dagelijkse praktijk. Het lijkt u echter waardevol om toch weer eens alle mediationvaardigheden die u tijdens uw opleiding heeft geleerd te perfectioneren of op te poetsen.

Tijdens de Opfrisdag Mediationvaardigheden laten we samen met u vele van de 25 CVC vaardigheden – van intake tot afronding van de mediation – de revue passeren en gaan we actief aan de slag met de verschillende vaardigheden in de verschillende fasen van het mediationproces. Tevens is de Opfrisdag Mediationvaardigheden een interessante dag om ervaringen uit te wisselen met andere mediators en wordt de dag afgesloten met een borrel!

Doelen van de opfrisdag mediationvaardigheden

Na het volgen van deze training:

  • Heeft u weer een scherp beeld van welke vaardigheden er tijdens het mediationproces kunnen worden ingezet;
  • Heeft u kunnen oefenen met vaardigheden die u graag aangescherpt wilt hebben;
  • Heeft u kunnen sparren met andere mediators!

Voor wie en ingangseisen

Voor deelname dient u een erkende basisopleiding tot Professioneel Mediator te hebben afgerond.

Werkwijze

De training is zeer afwisselend en actief. Het programma kent een korte theoretische onderbouwing en veel oefenmomenten, gebruikmakend van gevarieerde werkvormen en praktijksimulaties. Er wordt gewerkt met eigen casuïstiek die voorafgaand aan de training door cursisten kan worden ingebracht. Tijdens deze eendaagse training ontvangt u informatie om u te ondersteunen bij het in de praktijk brengen van de verworven kennis en vaardigheden. Deze methode, die succesvol is gebleken, helpt om het geleerde weer in herinnering te brengen en er stapsgewijs mee aan de slag te gaan.

Persoon

Sprekers

  • Lenka Hora Adema

    Trainer en werkzaam aan de Vrije Universiteit Amsterdam

  • Linda Reijerkerk

    Linda Reijerkerk (1960) is directeur en opleider van het Centrum voor Conflicthantering (CvC). Gedurende haar gehele arbeidzame leven heeft Linda trainingen ontwikkeld en gegeven: eerst als internationaal consultant op alle continenten. De laatste 10 jaar als inleider en trainer voor mensen die nieuwsgierig zijn naar Mediation of zelf mediator willen worden. In 2001 heeft zij tevens de opleiding tot professioneel coach afgerond. "In beweging brengen" is het credo van Linda. Dat doet zij als mediator wanneer zij vastzittende conflicten tegenkomt en partijen naar een oplossing weet te begeleiden. Of zij brengt - als coach - managers in beweging die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Als MfN (voorheen NMI) register mediator heeft zij meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van complexe mediationzaken. Zo heeft zij vele succesvolle mediations op het gebied van milieu- en ruimtelijke ordening op haar naam staan. Daarbij heeft zij conflicten die soms al meer dan 15 jaar 'vastzaten' tot een bevredigend einde weten te brengen. Vaak waren dit zogenaamde multiparty conflicten waarbij meerdere partijen betrokken waren, zoals een bedrijf, een provinciale of gemeentelijke overheid en burgers (bijvoorbeeld groepen van 2 tot ca 300 burgers). Linda is mediator bij de Raad van State voor milieu- en ruimtelijke ordeningszaken, en mediator bij de rechtbank voor zakelijke conflicten en arbeidsgeschillen.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Centrum voor Conflicthantering

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling