console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 295,00 (excl. btw)
Home Cursussen Opfriscursus voor patroons

Opfriscursus voor patroons

Info

Houd uw patroonsvaardigheden op peil!

U bent een ervaren patroon en toe aan de driejaarlijkse Opfriscursus voor Patroons. U heeft reeds geleerd hoe u succesvol als patroon kunt optreden – hoe u een veilige haven biedt, een stagiair enthousiasmeert en een goede begeleiding biedt.

Iedere Opfriscursus voor Patroons beslaat één dagdeel (= 3 uur) en voldoet aan de vereisten die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt in het kader van de Wijzigingsverordening beroepsopleiding advocaten 2020.

Onderwerpen
Tijdens deze opfriscursus verdiept u uw vaardigheden op het gebied van:

  • Het geven van feedback
  • Het coachen en begeleiden van uw stagair(s)
  • Het coachen op stressbestendigheid

Doelgroep

(Beoogde) patroons die in de afgelopen drie jaar al een patroonscursus hebben gevolgd

Programma"

Programma

14:00 – 15:00
Feedback – uitleg en praktisch toepassen

15:00 – 15:05
Pauze

15:05 – 16:05
Intervisie op het gebied van coachen en begeleiden van stagiairs

16:05 – 16:15
Pauze

16:15 – 17:15
Coachen op stressbestendigheid in de praktijk

Persoon

Sprekers

  • Caroline Gerding

    Caroline Gerding is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Daarnaast is Caroline een bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerde gespreksleider intervisie. Ze begeleidt groepen advocaten tijdens intervisie zodat ze kunnen leren van elkaars ervaringen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk. Zij maakt onder andere gebruik van de Socratische methode en van organisatie opstellingen. Caroline studeerde rechten in Groningen, Dublin en Londen. Zij vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational in Londen, Rotterdam, Kopenhagen en Den Haag. Na een life-changing event in 2014 besloot zij eind 2016 het roer om te gooien en zich om te scholen tot trainer en coach. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling