console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Ontbijtsessie Belastingplan 2020

Ontbijtsessie Belastingplan 2020

Info

Prinsjesdag, de derde dinsdag in september….de dag waarop de regering de Miljoenennota en het Belastingplan 2020 presenteert. Wat staat ons te wachten voor 2020? 

Fiscalist Hans Zwagemaker bespreekt de maatregelen voor 2020. Het einde van het jaar is hét moment om de fiscale positie van uw klant zowel zakelijk als privé eens onder de loep te nemen. Met ingang van het nieuwe jaar vinden er namelijk nogal wat wijzigingen plaats in onze fiscale wetgeving. U kunt in deze periode nog profiteren van de oude wetgeving of al inspelen op de nieuwe wetgeving.

O.a. de volgende thema’s komen tijdens deze ontbijtsessie aan bod:

  • Fiscale wetsvoorstellen en jurisprudentie
  • IB-actualiteiten
  • Belastingplan 2020

De definitieve cursusinhoud is afhankelijk van de actualiteiten.

Programma"

Programma

Donderdag 3 oktober
8:00 – 10:00 uur
 

De genoemde cursusprijs in incl. ontbijtbuffet en gratis parkeren. Inloop vanaf 7:30 uur.

Persoon

Sprekers

  • Mr. J. Zwagemaker

    De heer mr. J. (Hans) Zwagemaker is als zelfstandig gevestigd fiscalist werkzaam bij J. Zwagemaker Belastingadviseur B.V. te Hilversum. Tot 2010 was hij als partner verbonden aan het Vaktechnisch Bureau van BDO Accountants & Belastingadviseurs BV. Binnen BDO heeft hij vele jaren leiding gegeven aan het bureau Vaktechniek Fiscaal, met als taak het geven van second opinions, het structureren van fiscale adviesproducten en het verzorgen van vaktechnisch overleg en interne opleidingen. Ook treedt hij veelvuldig op als docent en inleider voor diverse beroepsorganisaties voor fiscalisten en accountants. Hans Zwagemaker publiceert regelmatig en is hoofdredacteur van de digitale fiscale nieuwsbrief www.belastingbelangen.nl. Tevens is hij raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s Gravenhage en lid van de Vakgroep Belastingen van de NBA.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Ammerlaan Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling