KiesUwCursus
Home Cursussen Online WAB wetswijzigingen cursus per 1-1-2020

Online WAB wetswijzigingen cursus per 1-1-2020

Ik volgde zelf diverse cursussen over de WAB maar miste de praktische vertaalslag naar de (HR) praktijk. In deze cursus heb ik de perfecte cursus samengesteld die ik als baas, eigenaar, HR professional, manager of leidinggevende met personeel had willen volgen. Er is overal aan gedacht zodat je direct in de praktijk aan de slag kunt met oa de juiste checklist en brief templates voor de oproeper.

Let op! Deze cursus kun je nu tijdelijk volgen voor € 127,- in plaats van € 185,- (incl. btw)!

Wat krijg jij in deze cursus?

 • Een volledige online cursus, die je op elk gewenst moment kunt volgen en onbeperkt toegankelijk is. Je hoeft de deur dus niet uit.
 • Een video van 28 minuten met de WAB uitleg. Deze informatie is ook uitgebreid terug te vinden in het E-book.
 • Een uitgebreid E-book waarin je alles kunt terugvinden, zodat je een fijn naslagwerk hebt.
 • Template- brieven voor de oproepkrachten, zodat jij op de juiste manier en met de juiste bewoording het voorstel van vaste uren doet.
 • To- do checklist, zodat je niets vergeet.
 • Een overzichtelijke printable poster voor op je bureau met alle WAB wetswijzigingen ‘old and new’, handig op een rij, zodat je de belangrijkste wijzigingen snel terug kunt zoeken.

Na de cursus?

 • Ben je weer helemaal op de hoogte van de WAB wetswijzigingen per 1-1-2020, zodat je met zekerheid en vertrouwen het nieuwe jaar in gaat.
 • Kan je binnen een mum van tijd de wijzigingen doorvoeren binnen je organisatie, zodat je tijd overhoudt voor andere dingen.
 • Je weet precies met wie je allemaal om de tafel moet gaan zitten, zodat alle mensen, die hier van af moeten weten, ook op de hoogte zijn.
 • Weet je welke wijzigingen je allemaal door moet voeren binnen de personeelsdossiers, zodat hier geen fouten in komen.
 • Weet jij welke informatie je moet gaan verzamelen, zodat je voorbereid bent en op de hoogte bent van alle kosten veranderingen.
 • Hoef je je niet meer druk te maken over wat er in een brief moet staan, zodat je deze met een gerust hart kunt versturen.

Over Linda

Ik ben Linda en werk alweer 11 jaar in het HR vak. Ik ben getroffen door een zelfzame spierziekte en ben officieel volledig afgekeurd. Ik vond het zonde om niets meer met mijn kennis en kunde te doen, daarom werk ik alweer 4 jaar als ZZP op afstand voor mijn klanten. Op mijn website www.lindasresources.nl blog ik over wet- en regelgeving in begrijpelijke taal zodat iedereen het snapt. Inmiddels komen er gemiddeld 17.000 unieke bezoekers per maand op mijn site en sta ik met diverse artikelen op nummer 1 in Google als je zoekt op bepaalde onderwerpen. Daarnaast werk ik voor (klein) MKB zonder HR inhouse die advies en kennis nodig hebben denk hierbij aan contracten, (juridische) hr documenten, advies vraagstukken, ziekteverzuim, ontslag etc.

Waarom passie voor arbeidsrecht?

Tijdens mijn HRM studie koos ik de minor Arbeidsrecht en keek ik iedere week uit naar deze lessen. Ik zat namelijk altijd met klapperende oren in college, omdat ik altijd dacht ”dit zou iedereen in Nederland moeten weten”. Ik kwam erachter dat zoveel mensen samen met mij eigenlijk totaal geen besef hebben van de wet- en regelgeving. Hier ontstond mijn liefde voor arbeidsrecht. Als jij weet hoe wet en regelgeving in elkaar zitten, dan voorkom je hoge kosten, tijdsverspilling en problemen omdat je weet hoe het zit. Je kan jezelf en je bedrijf beter beschermen. ”Knowledge is power” is niet voor niets mijn favoriete quote.

Heb je interesse in deze cursus? Schrijf je dan nu in. Na inschrijving zal Linda Zwanenburg contact met je opnemen. Zodat jij zo snel mogelijk met de online cursus aan de slag kunt gaan!

Programma

Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt!

Sprekers

 • Linda Zwanenburg

  HR Expert

Reviews over cursussen van Linda Resources

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling