KiesUwCursus
Home Cursussen Online Opfriscursus voor Patroons

Online Opfriscursus voor Patroons

Houd uw patroonsvaardigheden op peil!

Bestemd voor: (beoogde) patroons die in de afgelopen drie jaar een patroonscursus hebben gevolgd en enkel hun patroonsvaardigheden dienen op te frissen.

Je bent een ervaren patroon en je bent toe aan de driejaarlijkse Opfriscursus voor Patroons. Je hebt reeds geleerd hoe je succesvol als patroon kunt optreden – hoe je een veilige haven biedt, een stagiair enthousiasmeert en een goede begeleiding biedt.
In deze opfriscursus herhaalt én verdiep je de basisprincipes. Door jouw patroonsvaardigheden te blijven bijspijkeren, word je een betere patroon voor jouw stagiair.

De Online Opfriscursus voor Patroons beslaat één dagdeel van drie uur en voldoet aan de vereisten die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt in het kader van de Wijzigingsverordening beroepsopleiding advocaten 2020.

Onderwerpen
Tijdens deze opfriscursus verdiep jij jouw vaardigheden op het gebied van:

  • Het geven van feedback
  • Het coachen en begeleiden van jouw stagair(s)
  • Het coachen op stressbestendigheid

Programma

Maandag 3 juli – van 14.00 – 17.15 uur
14:00 – 15:00 Feedback – uitleg en praktisch toepassen
15:00 – 15:05 Pauze
15:05 – 16:05 Intervisie op het gebied van coachen en begeleiden van stagiairs
16:05 – 16:15 Pauze
16:15 – 17:15 Coachen op stressbestendigheid in de praktijk

Sprekers

  • C.I.J. (Caroline) Gerding

    Coach | Jurist. Caroline Gerding is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Daarnaast is Caroline een bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerde gespreksleider intervisie. Ze begeleidt groepen advocaten tijdens intervisie zodat ze kunnen leren van elkaars ervaringen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk. Zij maakt onder andere gebruik van de Socratische methode en van organisatie opstellingen. Caroline studeerde rechten in Groningen, Dublin en Londen. Zij vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational in Londen, Rotterdam, Kopenhagen en Den Haag. Na een life-changing event in 2014 besloot zij eind 2016 het roer om te gooien en zich om te scholen tot trainer en coach. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Editie(s)

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling